LPW Pools, ontwikkelaar van zwembaden

Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en assembleren we zwembaden in Belgie. De fabriek is uitgerust met de juiste technologieën om onze baden beter te laten scoren qua energieverbruik en levensduur. En dit zonder ooit afbreuk te doen aan onze kwaliteitseisen.

 

Ontwerp zonder titel (6)

 

 

De verschillende stappen in de productie van een zwembad.

Om in de best mogelijke omstandigheden te kunnen produceren, wordt ons productieproces regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijk organisme.

 1. Productie

  1. Productie

  De productie van de zwembaden gebeurt met een volledige geautomatiseerd systeem. Nadat alle lagen op de mal gezet zijn, wordt het bad ontmald en is het klaar om geassembleerd te worden.

 2. Assemblage

  2. Assemblage

  Hier wordt het zwembad gepersonaliseerd volgens de wensen van de klant. De verschillende gekozen opties worden gemonteerd : LED-verlichting, tegenstroomsysteem, automatische afdekking van Covrex® , ...

 3. Ontwerp zonder titel

  3. Programmatie en elektromechanica

  In deze afdeling wordt de elektrische stuurkast op maat van de installatie gemaakt. Hiermee kunt u de verschillende parameters van uw zwembad regelen volgens uw gebruikswensen.
  Hier wordt ook uw persoonlijk programma voor een intelligente zwembadfiltratie ontwikkeld.

 4. Kwaliteitscontrole

  4. Kwaliteitscontrole

  Elk van onze baden rond zijn productieproces af met een nauwkeurig doorgevoerde "quality control". Zo kunnen we u een product van hoge kwaliteit en vele jaren plezier garanderen.

 5. Laden en transport

  5. Laden en transport

  Zodra het productieproces erop zit, wordt  uw zwembad naar de werf gebracht door een erkende transporteur.
  Ons team van opgeleide plaatsers neemt dan de plaatsing van uw zwembad op zich, wat slechts 5 dagen zal duren. 

Maak u klaar voor uw eerste duik!