Een zwembad voor het leven

Onze keramische monoblok zwembaden passen met hun klassiek ontwerp, hun modern of zelfs strak design makkelijk in elke omgeving, binnen of buiten. Het gamma van LPW telt veertien modellen in alle maten, geschikt voor ieders budget. Deze baden zijn beschikbaar in twee afwerkingsniveau’s : LPW Pleasure Line en LPW Comfort Line.

Sinds de oprichting in 1962 kan de firma LPW ondertussen steunen op meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van monoblok zwembaden. Hierdoor kunnen we monoblok kuipen aanbieden die volledig in België geproduceerd zijn volgens de nieuwste technologieën op het gebied van privé zwembaden. Enkele voorbeelden: een verhoogde veiligheid, controle van op afstand via uw smartphone, uw tablet of uw PC, een lager energieverbruik, een beperkte impact op het milieu en een uitzonderlijke weerstand tegen het verouderingsproces.

Wilt u eveneens  de tuin rond uw zwembad aanleggen? Bij LPW heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden rond het zwembad : boorstenen, terrastegels of zelfs een pool house.

Ontdek onze zwembaden Een verkooppunt vinden