Heeft u een vraag? Wenst u documentatie over onze vinylester monoblok zwembaden?

Zin om onze showroom te ontdekken voordat u het zwembad van uw dromen plaatst? 
Bel dan +32 16 622 616 of contacteer ons op info@lpw.be

Indien u het wenst, kunt u een afspraak maken met één van onze verkopers. Hij kan u meer in detail verder helpen met de LPW Pools zwembaden. Hij zal een duidelijke offerte opmaken voor uw privé-zwembad, of het nu voor een binnenbad of een buitenbad is.

LPW Pools
Nieuwlandlaan 87-B436
3200 Aarschot (België)
T. +32 16 622 616

Administratiekantoor – Brussel
Lambeaulaan 116
1200 Brussel (België)

Voor alle inlichtingen in betreffende zwembadkuipen of zwembaden in composiet, contacteer ons telefonisch of zend ons onderstaand formulier via email

Uw gegevens

Adres

Aanvullende informatie

De gegevens verzameld met behulp van dit formulier, stellen ons in staat om contact met uw op te nemen verwijzend naar uw bericht. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden 12 maanden bewaard. Meer privacyinformatie

Ontdek onze showroom in Aarschot

Een professioneel team ontvangt u met plezier in Aarschot.

U ontdekt er de verschillende zwembad modellen in open lucht. Dankzij de plaats rondom de zwembaden kunt u samen met uw familie in alle rust het model kiezen dat u het beste lijkt en de kleur die het mooist bij de rest van de omgeving past.

 

U hebt de kans om in 'real time' de assemblage te zien van de accessoires, die het zwembad tot een product van hoogstaande kwaliteit maken.

Dankzij de referenties van talrijke klanten kunt u zicht een goed idee vormen van het product dat weldra in uw tuin te zien zal zijn.

Découvrez notre showroom