Voordelen van onze automatische zwembadafdekkingen

Met een rolluik van Covrex®  Pool Protection  geeft u een meerwaarde  aan uw nieuwe zwembad of aan uw gerenoveerde zwembad. De Covrex® afdekking kan makkelijk het gewicht van een kind dragen en zorgt zo voor een verhoogde veiligheid in en rond het zwembad. Door de investeringen in R&D van de laatste jaren kunnen we u een rolluik voorstellen met  een uiterst isolerende waarde, waardoor u aanzienlijke energiebesparingen kunt doorvoeren. 

Het gebruik van onze afdekkingen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de afstandsbediening. Gedaan met het gesleur en de soms gevaarlijke bewegingen : alles is gemotoriseerd. 

De automatische, isolerende zwembadafdekkingen van Covrex® Pool Protection worden in België gemaakt, in onze fabriek in Aarschot. Daar zit de kennis en kunde die met de vele jaren gegroeid is. Er wordt een onovertroffen kwaliteit nagestreefd. De lamellen van het model Covrex® Classic genieten van een garantie van 5 jaar, die van het model Covrex® Solar+ 3 jaar. De motoren waarmee het rolluik automatisch op- en afgerold wordt, krijgen 3 jaar garantie.

Het rolgordijn Covrex® Pool Protection is beschikbaar in de versie Classic en Solar+ en kan op een bestaand zwembad geplaatst worden, met of zonder voorinstallatie. Ontdek de 2 modellen !

 

 

De geïntegreerde hoogwaterskimmer

Al de rolluiken van Covrex® Pool Protection voor de LPW Pools zwembaden zijn uitgerust met een elektrisch aandrijfsysteem in roestvrij staat 316L en een dubbele hoogwaterskimmer. Het overloopprincipe combineert op ingenieuze wijze de praktische en esthetische functies die voor het zwembad vereist zijn. Deze dubbel skimmer zuivert het grote wateroppervlak waardoor het drijvend vuil verwijderd wordt.

Er is aangetoond dat dit systeem veel effeciënter is dan de traditionele skimmers en overlopen die langs de binnenwanden van het zwembad geplaatst worden.

Deze skimmer zorgt ervoor dat het waterniveau op slechts enkele centimeters van uw terras, tot net onder de boordstenen komt. Hierdoor krijgt het zwembad een schitterend uitzicht

Meer informatie op www.covrex.com

 

 

De overloopbalk

Classic of Solar afdekking?

Covrex® Classic :
de volkomen veilige zwembadafdekking

Standard vs. Covrex Classic

Hij bestaat uit volle, uiterst stevige lamellen voorzien van een soepele verbinding in polyurethaan. Dit is een 4-seizoenenafdekking bestand tegen hagel en vorst.

Doordat er geen holle scharnierkamers zijn, kunnen er zich geen algen en vuil ophopen. 

Er zijn geen afsluitdoppen nodig op het einde van elke lamel. Daardoor kan de afdekking perfect aan de vorm van het zwembad aangepast worden.

  • Ecologie : de Covrex® afdekking geniet van de beste isolatiecoëfficiënt op de markt (= 0.12W/m²/C°)
  • Veiligheid : de afdeking kan makkelijk het gewicht van een kind dragen en is conform aan de Franse veiligheidsnorm NF P90-308.
  • Besparing : lager verbruik van onderhoudsproducten en verminderd gebruik van de verwarming
  • Weerstand : de levensduur van het rolluik is langer dankzij de stevigheid van de profielen
  • Duurzaamheid : de volle lamellen zijn ontwikkeld om bestand te zijn tegen extreme natuurelementen zoals hagel, vorst en extreme temperaturen (-40°C -> 70°C)

Covrex® Solar :
de solar zwembadafdekking van de nieuwste generatie

Covrex Solar

 

 

De lamellen zijn uit polycarbonaat gemaakt en verwarmen het water dankzij absorptie van zonne-energie. Deze lamellen hebben eveneens een soepele verbinding.

  • Ecologie en besparingen : Het oppervlak verwarmt 20 tot 30% meer dan traditionele solar rolluiken. Dit vertaalt zich in een aanzienlijke besparing in de verwarming van het zwembad.
  • Levensduur en duurzaamheid : door het gebruik van polycarbonaat in plaats van PVC zijn de lamellen beter bestand tegen UV-stralen en worden ze niet broos na enkele jaren.
  • Anti-algen : doordat er geen holle scharnierkamers zijn, wordt er geen vuil opgehoopt en ontwikkelen er zich geen algen tussen de lamellen. Dit vergemakkelijkt het onderhoud.

5 jaar garantie op de Covrex® Classic

3 jaar garantie op de Covrex® Solar

3 jaar garantie op het aandrijfsysteem en op de rolluik motor