De langste waarborg op het gebied van zwembaden

Wanneer u in een zwembad van LPW duikt, geniet u van onze vakkennis in het ontwerpen van zwembaden. Deze kennis is het resultaat van meer dan 55 jaar ervaring. In die 55 jaar hebben we onze klanten steeds innovaties kunnen aanbieden op het gebied van comfort, ecologie en gebruikskosten van onze baden.

Vandaag is ons productieproces geautomatiseerd en goed uitgebalanceerd. Daardoor kunnen we de eigenaars van een zwembad van LPW Pools garanties geven die uniek zijn in Europa.

 

De garanties van LPW Pools en Covrex Pool Protection

LPW Pools kan u vandaag met enige trots een levenslange garantie op de waterdichtheid van de  kuip en tegen osmose voorstellen.

En verder bieden we 5 jaar garantie op de zwembadafdekkingen Covrex® Classic (ook tegen schade door hagel en vorst) en 2 jaar op de Covrex® Solar  afdekkingen.

levenslange garantie

Aanvullende garanties

LPW Pools selecteert enkel bijhorende producten van leveranciers met een goede reputatie in de zwembadwereld, die bovendien een goede dienst na verkoop verlenen. Daarom kunnen we op elke elektrische installatie en elk van de accessoires een garantie van 2 jaar geven. Voor de rolluikmotoren, die het gebruik makkelijk en comfortabel maken, kunnen we 3 jaar garantie geven.