Het netwerk van LPW Pools

LPW heeft steeds een dienstverlener in uw buurt dankzij het netwerk van de « Certified Partners » : een netwerk van verdelers, opgeleid door LPW en met veel ervaring in het plaatsen en onderhouden van monoblok zwembaden.

Ieder lid van dit netwerk zal u dat zwembad aanbevelen, dat het beste beantwoordt aan uw verwachtingen. Hij zal u alle informatie verstrekken om deze belangrijke keuze te kunnen maken. De talrijke referenties waarover ze beschikken, geven u een idee van hun kennis en vakbekwaamheid. Hun showroom, samen met die van LPW in Aarschot, kan een leidraad zijn in uw keuze.

Gespecialiseerde Dienst Na Verkoop : Onze verdelers krijgen regelmatig opleidingen zodat ze u duidelijke informatie kunnen geven volgens de laatste stand van zaken. Doordat ze zich in uw buurt bevinden, zijn ze snel bereid u te helpen en raad te geven.

Vervangstukken en originele onderdelen : herstellingen of vervanging van onderdelen worden steeds met originele wisselstukken en accessoires uitgevoerd.

Kies voor raad en bijstand in uw buurt

Een zwembad van LPW Pools, dat is ook genieten van een hoogstaande service.
Ons netwerk van erkende verdelers bedient heel België zodat u steeds iemand in uw buurt vindt, die u met een probleem kan helpen of uw vragen kan beantwoorden.  

Het netwerk

Wenst u een contact met een LPW Pools plaatselijke dealer ?
Neem contact met onze commerciële dienst.

Uw gegevens

Adres

Aanvullende informatie

  • De gegevens verzameld met behulp van dit formulier, stellen ons in staat om contact met uw op te nemen verwijzend naar uw bericht. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden 12 maanden bewaard. Meer privacyinformatie