Waarom een LPW Pools
zwembad kiezen?

Al meer dan 60 jaar doen we ervaring op in het creëren van dromen van klanten. Daarom kunnen we u vandaag een volledig gamma van 13 vinylester zwembaden voorstellen, steeds ontworpen en geassembleerd met de grootste zorg in onze fabriek in Aarschot.

10 redenen

 1. Belgische belofte

  De zwembaden van LPW Pools worden ontworpen en geassembleerd in een Belgische fabriek die al meer dan 55 jaar bestaat. Een bedrijf met meer dan 60 medewerkers, elk met zijn eigen specialiteit die bijdraagt tot de kwaliteit van een echte Belgische belofte.

 2. Kwaliteitscontrole

  Elk bad wordt volgens een speficiek lastenboek geproduceerd, met onze unieke honingraatstructuur en vinylester epoxy. Elk product ondergaat een uitgebreide controle.

 3. De langste garanties

  Onze zwembaden krijgen levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose.
  Deze garantie, die trouwens de langste op de Europese markt is, kunnen we geven dankzij het ons uniek productieproces.

 4. Energiebesparing

  De honingraatstructuur van 15 mm dik vormt een goede isolatie en verhindert warmteverlies langs de wanden van het zwembad. Deze gewapende structuur geeft het geheel de benodigde weerstand en maak het zelfdragend. 

 5. Veiligheid

  Het gebruik van de afdekkingen van Covrex® zorgt voor bescherming voor zowel het zwembad als voor mensen of huisdieren. De afdekkingen beantwoorden aan de strenge, Franse veiligheidsnorm NF P90-308.

 6. Onderhoudsgemak

  De afgeronde hoeken en de gladde wanden van de kuip vergemakkelijken het onderhoud, doordat er geen opeenhoping is van vuil. Uw robot of zwembadstofzuiger kan moeiteloos het hele zwembad reinigen.

 7. Snelle plaatsing

  Door te kiezen voor een vinylester monoblok zwembad, kiest u voor een korte periode van ongemak. Uw zwembad wordt geplaatst, zwemklaar, in slechts 5 dagen.

 8. Esthetiek en afwerking

  De overloopskimmer geeft uw zwembad een zeer hoog waterniveau, tot net onder de boordstenen. Er wordt niet met ontsierende skimmers gewerkt. Het skimmersysteem zit verborgen in de rolluikbak.

 9. Op aanraden van onze klanten

  Uit een onafhankelijk onderzoek is gebleken dat niet alleen 97% van de eigenaars van zwembad van LPW Pools tevreden is over hun aankoop, maar deze ook sterk aanbevelen bij vrienden of familie.

 10. Service, dicht bij u

  Via ons netwerk van opgeleide zwembadbouwers vindt u altijd een specialist in uw regio. Zo garanderen wij een goede technische bijstand en/of dienst na verkoop.