Waarom een LPW Pools
zwembad kiezen?

Al meer dan 55 jaar doen we ervaring op in het creëren van dromen van klanten. Daarom kunnen we u vandaag een volledig gamma van 12 vinylester zwembaden voorstellen, steeds ontworpen en geassembleerd met de grootste zorg in onze fabriek in Aarschot.

 

10 redenen

 1. 1. Belgische belofte

  De zwembaden van LPW Pools worden ontworpen en geassembleerd in een Belgische fabriek die al meer dan 55 jaar bestaat. Een bedrijf met meer dan 40 medewerkers, elk met zijn eigen specialiteit die bijdraagt tot de kwaliteit van een echte Belgische belofte.

 2. 2. Kwaliteitscontrole

  Elk bad wordt met een volledig geautomatiseerd proces gemaakt en wordt daarna nauwkeurig gecontroleerd alvorens naar de werf te vertrekken.

 3. 3. De langste garanties

  Onze zwembaden krijgen levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose.
  Deze garantie, die trouwens de langste op de Europese markt is, kunnen we geven dankzij het geautomatiseerde productieproces.

 4. 4. Energiebesparing

  De honingraatstructuur van 15 mm dik vormt een goede isolatie en verhindert warmteverlies langs de wanden van het zwembad. Deze gewapende structuur geeft het geheel de benodigde weerstand en maak het zelfdragend. 

 5. 5. Veiligheid

  Het gebruik van de afdekkingen van Covrex® Pool Protection kunnen ongevallen zoals een valpartij van een kind of huisdier voorkomen. De afdekkingen beantwoorden aan de strenge, Franse veiligheidsnorm NF P90-308.

 6. 6. Onderhoudsgemak

  De afgeronde hoeken en de gladde wanden van de kuip vergemakkelijken het onderhoud, doordat er geen opeenhoping is van vuil. Uw robot of zwembadstofzuiger kan moeiteloos het hele zwembad reinigen.

 7. 7. Snelle plaatsing

  Door een vinylester monoblok zwembad te kiezen, gaat u voor een snelle werf. Uw zwembad wordt geplaatst, zwemklaar, in slechts 5 dagen. U moet enkel nog rondom aanwerken en dan van uw droom genieten. 

 8. 8. Esthetiek en afwerking

  De overloopskimmer geeft uw zwembad een zeer hoog waterniveau, tot net onder de boorstenen. Er wordt niet met ontsierende skimmers gewerkt. Het skimmersysteem zit verborgen in de rolluikbak.

 9. 9. Meerwaarde voor uw eigendom

  Met een zwembad haalt u een stukje paradijs naar uw tuin. Deze investering geeft een mooie meerwaarde aan uw eigendom.

 10. 10. Service, dicht bij u

  Via ons netwerk van opgeleide verdelers vindt u altijd een contact in uw regio. Zo garanderen wij een goede technische bijstand en/of dienst na verkoop.

  De dienst na verkoop en technische bijstand kunnen door een erkende verdeler in uw regio uitgevoerd worden.