Bezoek uw zwembad in onze showroom !

Nadat u alle modellen van het LPW-gamma heeft overlopen, is het tijd om onze fabriek in Vlaams-Brabant te ontdekken met de showroom. U kunt er de assemblage van de zwembaden 'live' zien en een kijkje nemen in onze showroom. Een van onze verkopers verwelkomt u graag op afspraak, 6 dagen op 7.

Onze nieuwe showroom werd in 2016 geïnstalleerd zodat u de verschillende types en kleuren beter kunt visualiseren. Wanneer het mooweer is, kunt u zelf een testduik nemen in een verwarmd zwembad (enkel op afspraak).

Wij ontvangen u op afspraak van maandag tot donderdag van 08u30 tot 16u30, vrijdag van 8u30 tot 14u30 en zaterdag van 10u00 tot 16u30.

Passen deze uren niet voor u? Dan ontvangen we u ook graag op afspraak buiten deze uren.

Maak een afspraak

Neem een duik in uw toekomstig zwembad dankzij virtual reality

Een zwembad kopen is een belangrijke daad en de mogelijkheid om op voorhand alle aspecten van die aankoop te kennen, is geen overbodige luxe. Het is echter onmogelijk om alle modellen in onze showroom in Aarschot tentoon te stellen. Met virtual reality kunnen we u eindelijk uw zwembad in een natuurlijke omgeving tonen.

Dankzij deze applicatie en een virtual-realitybril bevindt u zich in een tuin waarin u elk van onze modellen in 360° kunt zien. U kunt zelfs het zwembad betreden om de diepte te kennen.

Showroom virtuel

Zin om onze showroom te bezoeken?
Maak een afspraak door onderstaand formulier in te vullen!

Uw gegevens

Adres

  • De gegevens verzameld met behulp van dit formulier, stellen ons in staat om contact met uw op te nemen verwijzend naar uw bericht. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden 12 maanden bewaard. Meer privacyinformatie